lauantai 27. huhtikuuta 2013

Instagram!





18 kommenttia:

  1. hajoilen tääl, totaalinen repeemine duckfacen kohal D::D:D XD oot ihana ku valitat! :D:D mut iha totta!
    JAJA oot tosi söpö täs♥

    VastaaPoista
  2. Tosi virkistävä video :D piristit mun iltaa huomattavasti!

    VastaaPoista
  3. Apua!!!! Opettele eka sanomaan instagram!!! Eikä mikään vitun instagrammi :D ja ig on lyhenne instagramista. Myötähäpeän määrä on suuri ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, kaikenlisäks sen nimenkii voi näköjää lausuu vääri. saakeli mikä laitos.

      Poista
  4. Toi kuntosalirage oli vähän hämärä :D

    VastaaPoista
  5. Mistä päin mahat olla? :D Ihmetykseni siitä että joku muukin kuuntelee 2013 vuonna hugen ikivanhoja biisejä, mahtavaa! Täällä suunnalla hugea popitettu "KYLILLÄ" pirullisen paljon.

    -Nepa (http://wild-child-world.blogspot.fi/)
    ps. #yolo #swag ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältähän minä lappeenrannasta päin, ja tosiaa Huge L on mun mun tän hetkine rakkaus iha vaan sen ihanien biisien ja sen äänen takia<3 :)

      Poista
  6. No mutta Santeri, tämähän on aika ristiriitaista. Kyseinalastat tässä asian jota itsekin teet. Jos Instagramiiin ei sanojesi mukaan saa laittaa kuvia ryyppäämisestä (tai se on noloa yms.) niin miksi itse sitten päivität Facebookkiin juurikin samanlaisia? Miksei Instagramiin saa laittaa mutta Facebookiin voi?

    Toiseksi, itse en tiedä ketään joka käy salilla vain siksi että pitää laihduttaa. Kuntosalilla (huom. KUNTOsalilla) kohotetaan kuntoa, ja tottahan siinä ylimääräisiä kiloja ropisee mikäli hommaa kunnolla tehdään. Ei siis ole pakonomainen tarve laihduttaa, vaan saada itseään fyysisesti parempaan kuntoon.

    Tottahan tää on viihdyttävää katsoa, ku rageet asioista joista et tiedä hölkäsenpöläystäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta anonyymi, eihän se haittaa. Taisi osua aika pahasti omaan nilkkaan? :) toiseksi sulta tais mennä aika ohi videon pointti? ilmeisesti kun oot mun fb kavereissa ni jutellaa asiast mielummi siellä. Ja huomio että mulla ei oo yhessäkään kuvassa kaljaa tai mitään muutakaa alkoholijuomaa kädessä. jote ainakaa kuvien perusteella ei voi väittää että mitään olisin juonu :)

      Poista
  7. Haha loisto, täyttä asiaa! :D Raejuusto yksinään on ihan sairaan pahaa mutta koitappa sekottaa sitä kunnon ruuan sekaan, tulee meinaan aivan jumalattoman hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. raejuusto ei mun mielestä maistu miltää :D pitääkin ettiä ruokaohjeita missä sitä vois sekottaa johonkin. :)

      Poista
  8. iki-ihanat anonyymit.. :--D

    VastaaPoista